Om församlingen

Information

Hjo Missionskyrka är en kyrka öppen för alla, till för alla. Kyrkan vill erbjuda mötesplatser mellan Gud och människor – och människor emellan.

Välkommen att fira gudstjänst på söndagar klockan 10.00 och till våra övriga samlingar och grupper.

En församling är en samling av människor som tjänar Jesus. Ofta låter det stelt och tråkigt att säga församling, men egentligen betyder det något väldigt fint: att människor tillsammans tjänar Jesus. För det är svårt att göra det ensam. Man behöver stöd och råd.

Hjo Missionsförsamling har för närvarande strax över 120 medlemmar. Det är en ganska liten församling, men har stor kärlek.

Vision

”En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen.”

Församlingen
Kyrkbänk